keramische bbq kopen v3

Over Quokware…

Onze fabriek in Azië maakt al kamado’s sinds jaren, lang voordat ook maar in Europa over een kamado werd gesproken. Japanners zijn er al jaren mee bekend. Als bedrijf delen we een ongelooflijke passie voor lekker buiten koken. Kamado’s maken buiten koken tot een feest en daar kan iedereen nu van genieten.

Eten bereiden in een oven van klei doen we al duizenden jaren. Deze oervorm van koken is de basis, maar dan op een moderne wijze. Het is de perfecte barbecue, maar met de Quokware kamado’s doe je veel meer. Door de speciale vorm en materiaal eigenschappen kun je gewoon barbecueën, slow cooken, warm of koud roken en een pizza bakken. Ook voor mensen met een Vegan stijl, je kunt uitstekend groenten en alternatieve producten bakken.

quokware over ons

Ontdek de Kalimero of ga voor de topper Bully.

Het mag duidelijk zijn. De kamado’s van Quokware zijn anders dan alle andere barbecues of kamado’s. Ze zijn eenvoudig en robuust, kwalitatief, veelzijdig en voor iedereen. Vriendelijk geprijsd omdat we zelf produceren en zonder tussenkomst van groothandel direct aan de gebruiker verkopen. Ontdek de eerlijke manier van barbecueën, grillen, koken of roken. Voor iedereen die van lekker eten houdt, het hele jaar door.

quokware keramische bbq kamado

Barbecueën in een modern jasje.

De basis, een perfect, robuust ontwerp.  Geen overbodig gedoe. No-nonsense. De juiste balans tussen vorm en functie. Strak design, gemaakt van de beste natuurlijke materialen, Mullite industrieel keramiek, Bamboe en Staal.

Het beste van het beste.

Alleen het allerbeste industriële keramiek is goed genoeg. 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen. Ook de andere onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen. RVS of Poedercoat staal afgewerkt. Bamboe voor de side tables of de handvaten.

quokware over ons

Kookplezier, het hele jaar.

Kamado’s voor kenners. Van top restaurants tot kookliefhebbers en mensen die van niet te veel gedoe in de keuken houden. Koud roken van een stuk zalm of Slow cooken van vlees, van een kip boven een blik bier, bak een pizza of grill een T-bone samen met je vrienden. Een groente burger voor de Vegan. Alles gaat gemakkelijk, altijd heerlijk van smaak. Door het toepassen van verschillende houtskolen kunnen verschillende smaak resultaten worden bereikt.

quokware keramische bbq kamado

Smaak op Restaurant niveau.

Waarom kiezen steeds meer restaurant voor een Kamado? Je proeft het verschil, die karakteristieke grillsmaak van houtskool, of het razendsnel dicht schroeien door de hoge temperatuur van Kokos briketten. Top kwaliteit, het grootste verschil zit ’m vooral in hoe mals het vlees of de vis kan zijn, het hoogst haalbare.

quokware keramische bbq kamado